Myslím – centrum kultúry nepočujúcich

Hlavným cieľom občianskeho združenia „Myslím- centrum kultúry Nepočujúcich“ ako chráneného pracoviska je v súčasnej dobe zachovať kultúru Nepočujúcich, predovšetkým slovenský posunkový jazyk Nepočujúcich a prostredníctvom organizovania kurzov, prednášok a vytváraní publikačných materiálov o problematike osôb s poruchou sluchu zvýšiť informovanosť, vzdelanosť osôb, ktorých sa problematika sluchového postihnutia priamo alebo nepriamo týka.

Občianske združenie „Myslím- centrum kultúry Nepočujúcich“ uskutočňuje nasledovné aktivity a služby:

kultúrne aktivity: napr. Medzinárodný deň Nepočujúcich Bratislava 2010 v Auparku,

vzdelávacie aktivity: – kurzy slovenského posunkového jazyka pre širokú verejnosť –individuálnych záujemcov, špecifických skupín a firiem – rôzneho rozsahu a charakteru s možnosťou uskutočniť ich pod akreditáciou Ministerstva školstva, vedy, výskumy a športu pre ďalšie vzdelávanie

– v príprave je aj kurz komunikácie s osobami s poruchou sluchu,

preklady rôznych textov: článkov, správ, informácii webových stránok do slovenského posunkového jazyka vo forme videoklipov s cieľom podpory plnohodnotné získavanie informácii používateľom slovenského posunkového jazyka,

vydáva elektronický bulletin „Myslímovinky“ s cieľom informovať osoby s poruchou sluchu a širokú verejnosť o udalostiach, je tu možnosť pridať reklamnú plochu,

vydáva vzdelávacie a publikačné materiály: knihy a DVD Roomy o kultúre Nepočujúcich a slovníky rôznej tematiky slovenského posunkového jazyka,

spracúva webový portál www.nepočujúci.sk, kde neustále pridávajú aktuálne informácie o živote a kultúre Nepočujúcich, ktorú má v dnešnej dobe dennú návštevnosť 400, na stránke je možné umiestniť a reklamy a inzeráty.

 

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty