Xiaomi Mi Band 5 prekvapí nás predstavenie a uvedenie na trh v júni 2020?

Xiaomi Mi Band 5 – Čo vieme

Spoločnosť Xiaomi potvrdila, že Mi Band 5 sa vyvíja a na trh vstúpi ešte v roku 2020, pretože spoločnosť pripravuje ďalšiu generáciu svojho super predávaného fitness náramku.

Dcérska spoločnosť Xiaomi – Huami by sa údajne mala oddleiť, čo by ohrozilo uvedenie fitness náramku na trh. V apríli 2020 však spoločnosť Huami prizvala do spolupráce spoločnosť Weibo, aby poprela akékoľvek fámy o rozdelení. Skupina tak Xiaomi Mi Band 5 naďalej vyvíja a spolupracuje na uvedený produktu na trh.

Keď bol v júni 2019 na trh uvedený Mi Band 4, za osem dní sa predalo milión zariadení! Hlavným ťahákom bolo sledovanie plávania a skvelý a kvalitný OLED farebný displej. Vynikajúcou funkciou je prispôsobenie pozadia.

Dátum vydania Xiaomi Mi Band 5

Potvrdenie o existencii vývoja Xiaomi Mi Band 5 bolo odhalené počas Q&A konferencie po zverejnení ziskov za Q2 2019 spoločnosti Huami.

V odpovedi na otázku, či by spoločnosť v budúcnosti pokračovala v spolupráci so spoločnosťou Xiaomi a či by naďalej vyrábala Mi Band 5, Wang Huang, zakladateľ, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Huami povedal: “ V súčasnosti vyvíjame Mi-Band 5 s Xiaomi. ““

V ďalšej otázke týkajúcej sa budúcej produktovej rady spoločnosti Huami Wang potvrdil, že práce na novej generácii fitness náramku Mi Band 5 už prebiehajú a hovoril o možnom spustení uvedení náramku Xiaomi Mi Band 5 na trh.

Xiaomi Mi Band 5 – dátum vydania v júni 2020

Spoločnosť  Huami uviedla, že k spusteniu predaja dôjde v roku 2020, pričom niektoré klebety poukazujú na to, že okolo júna 2020. Nehovorí však, ako to ovplyvní svetová pandémia.

V auguste 2019 povedal Wang Huang: „Nemáme stanovený čas, kedy začneme predávať Mi Band 5,“ povedal Wang Huang. „Ale povedal by som, že sme už začali pracovať na Mi Band 5 s Xiaomi a nebude to trvať tak dlho. Práve sme spustili predaj Mi Band 4, ale potenciálne smerom k budúceho roku, môžeme začať Mi Band 5 predávať. “

V apríli 2020 spoločnosť Huami napísala na Weibo: „Tento rok uvedieme na trh Mi Band 5 podľa plánu a po rekordnom výkone predaja Xiaomi Mi Band 4 to bude ďalší trhák.“

Xiaomi Mi Band 5 – aká bude cena?

Dizajn náramku sa dá predpokladať ako hybrid Xiaomi Hey Plus a rady fitness náramkov Mi Band.

Xiaomi Hey + bol predstavený krátko po Mi Band 3 a bol veľmi podobný, pokiaľ ide o špecifikácie, ale prekvapil kľúčovou zmenou – pridaním väčšieho farebného displeja. Mi Band 4 nasledoval s farebným displejom svojho predchodcu. Dizajn sa vypracoval na obdĺžnikový tvar so zaoblenými rohmi.

Aké funkcie ponúkne Xiaomi Mi Band 5?

Spoločnosť Huang uviedla, že spoločnosť Huami bude „naďalej úzko spolupracovať s firmou Xiaomi na vydávaní nových produktov“ a uviedla, že jej dlhodobé plány s populárnou produktovou radou Mi Band zostávajú nezmenené.

Dodal, že sa teší na „vývoj a výrobu budúcich generácií Mi Band, vrátane variantov zameraných na rôzne segmenty globálneho trhu a profily zákazníkov.“

Zaujímavou funkciou by bolo EKG a prípadne ďalšie rozširujúce funkcie, ktoré by mohli osloviť diabetikov, alebo ľudí s nízkym alebo vysokým krvným tlakom.

NFC na Mi Band 5 mimo Číny?

Pri dnešnej dobe online transakcií je výhou a zaujímavým očakávaním používanie Xiaomi MI Band 5 NFC fukcie pre globálny trh. Čip NFC sa používa na bezkontaktné platby. V Číne sa používa aj pri platobných termináloch a používa sa tiež ako náhrada pracovných preukazov a autobusových kariet.

Xiaomi Mi Band 5 by mohol byť prvý fitness náramok spoločnosti Huami skupiny Huaung a Xiaomi ponúkajúci bezkontaktnú platobnú podporu mimo Číny.

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty