Investičné zlato – cena stúpa, o investovanie do zlata je záujem

Investičné zlato je platobným prostriedkom už tisíce rokov. Cena zlata stúpa v čase, uchováva si svoju hodnotu a mnohí ľudia rozmýšľajú o investovaní do investičného zlata, najmä počas doby neistoty pri investovaní do akcií a kryptomien, ako je Bitcoin (BTC) či Ethereum (ETH). Vďaka spoločnosti ROYAL Golden Group si investovanie do investičného zlata môžete dovoliť už od 20 € mesačne.

Dopyt po investičnom zlate a cena zlata stúpajú

Zlato je medzinárodné platidlo, ktoré si uchováva hodnotu. Jeho cena stále stúpa, ale zdroje sú obmedzené a aj náklady na ťažbu a objavovanie nových ložísk zlata, zvyšujú svoju cenu. Dá sa predpokladať, že zlato bude aj naďalej uchovávateľom hodnoty a zároveň bude stúpať jeho cena.

Investovanie do investičného zlata sa zvyšuje najmä v čase neistoty a počas stúpajúcej inflácie, pretože zlato uchováva svoju hodnotu a neznehodnocuje sa ako peniaze. Ak akcie, či kryptomeny, ako Bitcoin (BTC) alebo Ethereum (ETH) klesajú, investori investujú do zlata a investičných mincí, ktoré si v ťažkých časoch uchovávajú svoju cenu a hodnotu.

Zdroje zlata sú veľmi obmedzené a predpokladá sa, že celkové zásoby zlata klesli pod menej ako 40 tisíc ton. Zlato sa, okrem investícií, používa aj pri výrobe elektroniky, počítačov a smartfónov, ktoré tento kov využívajú v plošných spojoch a elektronických súčiastkach. Zlato sa zároveň využíva sa v mnohých oblastiach spoločenského života.

Investovanie do investičného zlata a mincí je pre všetkých

Investovanie, do investičného zlata a investičných zlatých mincí, je dnes dostupné, vďaka spoločnosti ROYAL Golden Group, pre každého. ROYAL Golden Group ponúka svojim klientom investovanie a sporenie do investičného zlata. Hodnota investícií do sporiacich a investičných produktov spoločnosti presiahla už 40 miliónov EUR.

Nákup investičného zlata sa dá dnes realizovať aj v niektorých internetových obchodoch, no keďže zlato sa dnes veľmi falšuje, nie je to celkom bezpečné. Nákupy je potrebné realizovať u obchodníkov, ktorí majú licenciu na obchodovanie so zlatom a investovanie do zlata, ako je spoločnosť ROYAL Golden Group.

Výhody investovania do zlata a zlatých mincí

Investovanie do investičného zlata a zlatých mincí prináša svoje veľké výhody pre investorov:

  • Investičné zlato je oslobodené od DPH,
  • nákup zlata je anonymný,
  • zisk zo zlata je oslobodený od dane.

ROYAL Golden Group pomáha klientom kúpiť si investičné zlato

Bohatí ľudia majú v rámci svojich možností rovnaké možnosti investícií, ako tí, čo nemajú rovno milióny na konte. Investovanie do zlata a zlatých mincí si môže dnes dovoliť každý, pretože spoločnosť ROYAL Golden Group ponúka investície do zlata už od 20 € mesačne vo svojich sporiacich programoch.

Priebežne si sporíte a nakupujete zlato za aktuálnu cenu a postupne si budujete „zlatý poklad“ v podobe zlatých investičných mincí a fyzických tehličiek zlata. Experti spoločnosti ROYAL Golden Group sa špecializujú na trh so zlatom a majú certifikácie potrebné na uskutočňovanie obchodov a predaja zlata aj pre záujemcov o investovanie do zlata a zlatých mincí zo Slovenska.

Zaujímavosťou je, že každý klient spoločnosti ROYAL Golden Group dostáva ako bonus 5 % z investícií do zlata počas roka.

Zdroj: TA3 – https://www.ta3.com/relacia/22134/ako-investovat-do-zlata

 

Chcete investovať do zlata a potrebujete viac informácií?

Kontaktujte priamo spoločnosť ROYAL Golden Group, ktorej sme partnerom.

Ďakujeme za odoslanie správy.

     

    Kedy kúpiť investičné zlato a zlaté mince?

    Investovať do zlata sa oplatí v každom období. Vhodným spôsobom, ako sa vyhnúť výkyvom na trhu a pádom ceny zlata, je sporiaci program spoločnosti ROYAL Golden Group, ktorý si môže dovoliť naozaj každý. Je to vynikajúci darček pri narodení dieťaťa, alebo z dlhodobého hľadiska vhodný spôsob sporenia.

    Investovanie do kúpy zlatých šperkov je menej výhodné, pretože v šperkoch sa „predáva“ aj umelecká hodnota. Investičné zlato je naopak očistené o túto nadhodnotu a investujete len do čistého zlatého kovu.

    Ak sa rozhodnete investovať do investičného zlata, odporúča sa investovať približne tretina majetku, o ktorý z dlhodobého hľadiska nechcete prísť v prípade inflácie a výkyvov trhu. Zlato je konzervatívna investícia, ale v rámci svojich portfólií, investujú do neho aj bohatí ľudia, milionári a miliardári…

    Subscribe
    Upozornenie

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

    0 Comments
    Inline Feedbacks
    View all comments
    • Pridajte si Novinky

      * indicates required
      Zadajte email na odber Noviniek.

      Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

      Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

      We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

    • Produkty