Protézy pre hendikepovaných z 3D tlačiarne

E-Nable je nezisková organizácia, ktorá sa venuje záslužnému projektu. Spočíva v tom, že hľadá dobrovoľníkov, ktorí by svojou 3D tlačiarňou a materiálom do nej prispeli pre zdravotne postihnutých a hendikepovaných po celom svete vytlačením protéz.

3D tlačiarne majú dnes dostupné ceny nielen pre podnikateľov, ale aj pre jednotlivcov, a tí môžu pomôcť v projekte neziskovky. E-Nable sa angažuje v pomoci hendikepovaným ľuďom po celom svete a ponúka možnosť zapojiť sa do charitatívneho projektu práve so svojou firemnou alebo domácou 3D tlačiarňou.

3D tlačiareň vyrába protézy

Nezisková organizácia E-Nable by nevedela pokryť všetky náklady spojené s investovaním do protéz vytlačených 3D tlačiarňou, tie môžu následne využiť konkrétne deti s hendikepom. Pritom ľudí, ktorí by protézy privítali sú tisíce po celom svete.

Iniciatívu neziskovej organizácie E-Nable – Enable Community Foundation podporil aj Google.org, ktorý prispel na začiatok sumou 600-tisíc amerických dolárov. To bude postačovať však len na rozbeh celej iniciatívy nezikovky.

Google.org je nadácia, ktorá ročne venuje granty v hodnote 100 miliónov dolárov na projekty pomoci ľuďom, odpracuje až 80-tisíc hodín v rámci dobrovoľníctva a venuje hmotné veci v hodnote 1 miliardy dolárov.

Do projektu sa môžete zapojiť na stránke enablingthefuture.org a pomôcť nemusíte len v Amerike, ale určite by sa našlo množstvo ľudí aj na Slovensku.

Zdroj: enablingthefuture.org, E-Nable na Facebooku, google.org

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty