TS: Dom sociálnych služieb – MOST, n.o. už dvadsať rokov pomáha ľuďom

Od 9. septembra do 2. októbra 2015 bude v Bratislave na Konventnej ulici č. 15 (Staré lýceum) otvorená výstava umeleckých diel užívateľov psychiatrických služieb a sprievodné debaty o duševnom zdraví.

Pozývame Vás na vernisáž výstavy, ktorá sa uskutoční 9. septembra 2015 od 16:00 v Bratislave na Konventnej ulici č. 15 (Staré lýceum). Vernisáž začne o 16:00 príhovorom riaditeľky Domu sociálnych služieb – MOST, n.o. Andrey Beňuskovej. Od 16:20 si budú môcť hostia pozrieť vystavené diela. O 17:30 sa dianie presunie na dvor Starého lýcea, kde budeme pokračovať rautom a sprievodným programom, ktorý pripravujú klienti a pracovníci Domu sociálnych služieb – MOST, n.o.. Program potrvá do 19:00.  

Dom sociálnych služieb – MOST, n.o. v tomto roku zavŕšil dvadsať rokov svojej činnosti. Pri tejto príležitosti ponúka verejnosti výstavu umeleckej tvorby ľudí s duševnou poruchou.

Návštevníci si budú môcť diela pozrieť v období od 9. septembra do 2. októbra každý pondelok a stredu od 15:00 do 19:00 a každý piatok od 10:00 do 14:00.

Súčasťou výstavy sú aj štyri večerné debaty na tému duševného zdravia a choroby z rôznych perspektív. Návštevníci môžu debatovať s odborníkmi z oblasti psychológie, psychiatrie a práva a svoju osobnú skúsenosť sprostredkujú ľudia s duševnou poruchou a ich príbuzní.

Debaty sa uskutočnia v termínoch: štvrtok 10.9., streda 16.9., štvrtok 24.9. a streda 30.9. vždy v čase od 18:00 do 20:00.

Dom sociálnych služieb – MOST, n.o. je nezisková organizácia poskytujúca sociálne a psychologické služby ľuďom s duševnou poruchou a ich príbuzným.

Cieľom našej práce je vytvorenie podmienok pre získanie čo najväčšej samostatnosti ľudí s duševnou poruchou a podpora ich rodín. Sprevádzame klienta na jeho ceste k samostatnosti už od pobytu v nemocnici tak, aby zvládal problémy bežného života a dosiahol podľa možností svoje ciele.

Kontakt: Mgr. Adam Kurilla, tel: 0904 986 072, mail: adam.kurilla@dss-most.sk

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty