Nápad spracúvať hrach a šošovicu na čipsy prináša milióny

Praha 14. februára (TASR) – Česi poznajú hrach a šošovicu len v kyslej polievke. Tvrdí to Ostravčan Martin Mondek. Sám však pred dvoma rokmi v domácej fritéze odštartoval svoju malú revolúciu v jedálnom lístku. V súčasnosti už jeho firma Yes Chips dodáva svoj produkt do veľkých reťazcov, tisícov …
Prečítajte si celý článok…
Autor:

Pridajte sa k nám na Facebook! Pridajte sa k nám na Facebook!

Zdieľaj
Subscribe
Upozornenie
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty