Register chránených dielní – Novinky 1/2013

Prajeme Vám krásny víkend.

Dnešné novinky z Registra chránených dielní začneme trošku netradične a obzrieme sa za rokom 2012.

Začali sme 19. júla 2012 a za päť a pol mesiaca sme dosiahli zaujímavé míľniky. Za tento čas navštívilo stránku 7185 návštevníkov z toho bolo 4638 jedinečných.

Stránka sa zobrazila 54 528 krát a pri jednej návšteve ste nám venovali pozornosť 2 minúty a 42 sekúnd.

Zaujímavý je aj pohľad na prehliadače, kde vedie Mozilla Firefox pred Google Chrome a Internet Explorerom.

Vyprodukovali sme pre vás 177 článkov, v registri je momentálne 83 chránených dielní a pracovísk a najviac sme sa zviditeľnili počas petície, ktorej zbieranie podpisov sme oficiálne ukončili 31.12.2012.  

Posledný týždeň sme vstúpili do nového roku 2013 a Nový rok 2013 sme patrične privítali i my.

Nasledujúce dni patrili novinkám v legislatívnych zmenách v oblastiach ako minimálna mzda 2013, sociálne odvody 2013 a zdravotné odvody 2013. Venovali sme sa aj zmenám, ktoré prináša Zákonník práce v roku 2013, resp. v druhej časti.

Pri príležitosti Nového roku 2013 sme si spomenuli aj na vysokoškolské časy na Univerzite sv. Cyrila a Metoda, Fakulta masmediálnej komunikácie, kde vydaním kalendára podporujú zdravotne postihnutých študentov už druhý rok za sebou.

Už zajtra, resp. dnes vyhodnotíme súťaž o 2 CD Nikolaja Nikitina – New Winter Stories.

Venujeme sa aj spracovávaniu petície, kde na nás čaká spracovanie približne 370 hárkov, ktoré je potrebné očíslovať, spracovať a približne dvojnásobne toľko krát podpísať. Následne po spracovaní (je otázne, či to bude v priebehu tohto týždňa, keďže mnohí ešte len teraz posielajú posledné hárky) petíciu odovzdáme na podateľni v NR SR.

Pripravili sme pre vás malý súhrn informácií, ktoré napísali o nás počas petície médiá.

Pripravujeme aj aktuálny článok o legislatívnom procese a o všetkom vás budeme priebežne informovať na stránke www.registerchranenychdielni.sk

Nezabudnite, že Register chránených dielní je pre chránené dielne a pracoviská úplne zadarmo. Môžete u nás uverejniť článok o vašej chránenej dielni, pracovisku, môžete inzerovať pracovné ponuky a taktiež sa môžete zaregistrovať do Registra chránených dielní, či už ako chránená dielňa alebo ako používateľ nášho registra, keď môžete kontaktovať ostatné chránené dielne a utužiť tak vzájomnú spoluprácu. Pripravujeme aj niekoľko atraktívnych súťaží, ktoré budú okrem zaujímavých cien prinášať aj novinky z oblasti kultúry. 

Ak chcete s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať, stačí nám napísať na emailovú adresu  registerchranenychdielni@gmail.com.

Naďalej pracujeme na vylepšovaní Registra chránených dielní, ako po marketingovej stránke, tak aj po obsahovej. Register chránených dielní môžete nájsť aj na Facebooku.

 

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty