Register chránených dielní – Novinky 1/2015

Prajem Vám úspešný január 2015!

Prajem Vám krásny nový rok 2015! Prvé dni nového roka boli bohaté na nové zmeny v legislatíve. Výhody a zľavy pre držiteľov preukazu ZŤP pretrvávajú aj v tomto roku.

Upravilo sa vyplácanie príspevku na kompenzáciu zdravotného postihnutia.

V roku 2015 sa upravili zdravotné a sociálne odvody a minimálna mzda.

Ak ste pracovali popri dôchodku, podajte si daňové priznanie.

Priemerný starobný dôchodok presiahol hranicu 400 eur.

V roku 2015 bude zavedený minimálny dôchodok.

Začali sa vyplácať dôchodky z 2. piliera.

Vybraní dôchodcovia si môžu zobrať príspevok na dovolenku.     

Kalendár a tričko náhradné plnenie s logom RCHD a špeciálnymi fotografiami si môžete objednať jedine u nás.

Prajem úspešný štart do nového kalendárneho roka!

Register chránených dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
ludmila olvecka
9 roky pred

Minimálny dôchodok však nebude automaticky znamenať, že ho dostanú všetci, všetko bude závisieť od počtu odpracovaných rokov. Najnižší garantovaný minimálny dôchodok by mal byť vo výške 269,50 eura. Získajú ho tí, ktorí odpracovali aspoň 30 rokov a dovŕšili dôchodkový vek. Podľa počtu odpracovaných rokov sa potom bude dôchodok zvyšovať, ak máte odpracovaných viac rokov.

Nové pravidlá v minimálnom dôchodku sa dotknú všetkých poberateľov penzií, teda starobných, invalidných, predčasných starobných dôchodkov aj tých vyplácaných v súbehu.
Zvýšenie starobných dôchodkov pre pracujúcich
plati toto zvysenie aj pre dochodcov poberajucich 45 perc.inv.dochodok..ked mam odpracovanych viac ako 30 r ?????

  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty