Register chránených dielní – Novinky 13/2015

Prajem Vám krásny sviatočný víkend!

Dovoľujem si Vás upozorniť na našu kampaň na stránke Indiegogo.com na rozšírenie a vynovenie nášho webu Register chránených dielní.

Register chránených začal svoju činnosť už v júli 2012 a za ten čas dosiahol niekoľko zaujímavých míľnikov v oblasti zastávania práv chránených dielní a pracovísk, pomoci pre ZŤP a vyhľadávaní práve pre invalidov a zdravotne postihnutých na Slovensku.

Za svoju existenciu 3 rokov sme prekročili hranicu 187 000 návštev a takmer milión zobrazení stránky. Robili sme celoslovenskú petíciu, ktorá však nedopadla pozitívne, no ukázala záujem o dianie v chránených dielňach. Všetko poskytujeme zadarmo.

V prípade ďalších informácií dávam do pozornosti našu kampaň  http://igg.me/at/LwjZdIjELyE/x/11943900 , kde nás môžete podporiť.

Najnovšie správy

Nevidiaci mali Deň bielej palice, dopadol horšie ako minulý rok.

Deti a zdravotne postihnutí budú mať svojho ombudsmana, kandidáti sú už známi.

Náhradné plnenie 2015 len do konca roka.

Odísť do starobného dôchodku dnes alebo počkať do roku 2016? Podmienky a nové pravidlá.

Ak ste invalidný dôchodca, mali by ste oznámiť Sociálnej poisťovni adresu, kde sa zdržiavate, ak nie ste na mieste trvalého pobytu.

Dôchodky sa budú valorizovať.

V decembri dostanete Vianočný príspevok.

Vianočný dôchodok bude až 100 €.

MHD v Bratislave pre ZŤP a ZŤP-S len s trvalým pobytom v hlavnom meste.

Naša ponuka pre Vás

Náhradné plnenie – tričko a kalendár 2016 Registra chránených dielní. Prijímame predobjednávky na originálny a jedinečný Kalendár 2016 – Paríž za cenu 9,90 € + poštovné. Dodanie november – december 2015.

Rozšírili sme služby: individuálne a skupinové kurzy a prednášky z legislatívy a o možnostiach pre chránené dielne, zdravotne postihnutých ZŤP a invalidných dôchodcov.

Prajem úspešný týždeň!

Register chránených dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty