Register chránených dielní – Novinky 4/2013

Prajeme Vám krásny začiatok týždňa.

Prinášame Vám novinky z Registra chránených dielní za posledný týždeň.

Na budúci týždeň sa začne prerokovávanie zákona č.5/2004 o službách zamestnanosti v NR SR a zákon prejde prvým čítaním. Následne vo februári bude zákon prerokovaný v druhom a treťom čítaní, podľa plánu by mal vstúpiť do platnosti od 1. mája 2013.

Pripravili sme pre vás aj malý súhrn informácií, ktoré napísali o nás počas petície médiá.

Aktuálne dianie okolo legislatívneho procesu neustále monitorujeme a o všetkom vás budeme priebežne informovať na stránke www.registerchranenychdielni.sk

Informovali sme vás aj o možnostiach, ako venovať 2 % (percentá) z daní neziskovým organizáciám, občianskym združeniam alebo nadáciám.

Priniesli sme aj informáciu o tom, že zdravotné postihnutia sa pri prepočítaní invalidného dôchodku nespočítavajú.

Nezabudnite, že Register chránených dielní je pre chránené dielne a pracoviská úplne zadarmo. Môžete u nás uverejniť článok o vašej chránenej dielni, pracovisku, môžete inzerovať pracovné ponuky a taktiež sa môžete zaregistrovať do Registra chránených dielní, či už ako chránená dielňa alebo ako používateľ nášho registra, keď môžete kontaktovať ostatné chránené dielne a utužiť tak vzájomnú spoluprácu.

Ak chcete s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať, stačí nám napísať na emailovú adresu  registerchranenychdielni@gmail.com.

Naďalej pracujeme na vylepšovaní Registra chránených dielní, ako po marketingovej stránke, tak aj po obsahovej. Register chránených dielní môžete nájsť aj na Facebooku.

 

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty