Oslovili sme poslankyňu NR SR, Mgr. Vieru Šedivcovú, s cieľom pozmeňovacích návrhov k zákonu č.5/2004

Dobrý deň,

Oslovujem Vás ako poslankyňu, ktorá pochádza z nášho okresu a môže mať vplyv na prípadnú zmenu legislatívy, dotýkajúcej sa zákona č.5/2004 o službách zamestnanosti.

Som Mgr. Zdenko Šmondrk z Novej Bane a reprezentujem portál www.registerchranenychdielni.sk , ktorý spustil iniciatívu v legislatívnom procese novelizácie zákona o službách zamestnanosti. V minulosti sme sa stretli aj počas Vášho pôsobenia v meste Nová Baňa.

RCHD spustil ešte počas októbra petíciu, ktorá ma zabrániť likvidácii chránených dielní a pracovísk v Slovenskej republike. Našim cieľom je pri petícii zozbierať 100 000 podpisov, aby sme so svojimi pozmeňovacími návrhmi mohli vstúpiť do legislatívneho procesu. Žiaľ, tento cieľ sa nám pravdepodobne nepodarí, no napriek tomu sa snažíme vyvíjať iniciatívu v tomto smere, aby novela bola čo najmenej likvidačná nielen pre novovznikajúce, ale aj zabehnuté CHD a CHP na Slovensku. 

http://www.registerchranenychdielni.sk/peticia/

Touto cestou Vás oslovujem a zároveň, ako zástupcu v parlamente požadujem, aby ste si pozreli naše požiadavky (v prílohe) a prípadne sa podieľali na návrhu niekoľkých pozmeňujúcich návrhov v legislatíve a pri novelizácii zákona č.5/2004 o službách zamestnanosti týkajúcej sa oblasti chránených dielní a pracovísk na Slovensku.

Petícia pokračuje a podpisy môžeme dodať priamo Vám alebo na podateľni NR SR.

Ďakujem za Vašu odpoveď.

S pozdravom Mgr. Zdenko Šmondrk

Register chránených dielní 

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty