Register chránených dielní – Novinky 10/2013

Prajeme vám úspešný štart do nového pracovného týždňa.

Prinášame vám novinky z Registra chránených dielní za posledný týždeň.

Ako sme vás už informovali, tento mesiac vstupujeme do konečnej rozhodovacej fázy o našom ďalšom osude, ktorý majú v rukách poslanci NR SR pri schvaľovaní zákona o službách zamestnanosti a jeho novelizácií.

Vo štvrtok prerokovali poslanci sociálneho výboru petíciu a zobrali ju na vedomie, žiaľ, nikto nás na prerokovanie nepozval, tak ako to bolo sľúbené zo strany predsedníčky sociálneho výboru, takže informáciu o prerokovaní sme zachytili len z ostatných médií už počas rokovania.

Schôdza, kde bude prerokovaný zákon o službách zamestnanosti, ako 30. bod programu sa začne 13. marca 2013. 

Minulý týždeň sme spustili aj jarnú, veľkonočnú súťaž so štúdiom štíhlej línie RELAX 2000. Ak sa chcete zapojiť, stačí ak sa pridáte do našej skupiny na Facebooku, v albume fotografií nájdete fotografiu kupónu a budete ho zdieľať. Všetkých, ktorí budú zdieľať tento kupón zaradíme do žrebovania.

Venovali sme sa aj koncesionárskym poplatkom, ktoré zdravotne postihnutí občania a občania bývajúci v spoločnej domácnosti so zdravotne postihnutými nemusia platiť.

Na záver si vás dovoľujeme pozvať do blízkej budúcnosti, kedy by mohli mať zdravotne postihnutí umožnené jazdiť na autách od spoločnosti Google, ktoré nevyžadujú doslova žiadnu pozornosť zo strany vodiča. 

Pripravili sme pre vás aj malý súhrn informácií, ktoré napísali o nás počas petície médiá, v nasledujúcom období sa chystá článok v denníku Pravda, ktorý doplníme..

Dianie okolo legislatívneho procesu naďalej monitorujeme a o všetkom vás budeme priebežne informovať na stránke www.registerchranenychdielni.sk

Naďalej pripravujeme novinky a sledujeme dianie okolo chránených dielní a pracovísk, o témach zdravotne postihnutých, aby sme vám prinášali zaujímavosti a najmä dôležité informácie z tejto oblasti, ktoré vám môžu byť nápomocné.

Ak chcete s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať, stačí nám napísať na emailovú adresu  registerchranenychdielni@gmail.com.

Naďalej pracujeme na vylepšovaní Registra chránených dielní, ako po marketingovej stránke, tak aj po obsahovej. Register chránených dielní môžete nájsť aj na Facebooku.

 

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty