Register chránených dielní – Novinky 15/2014

Prajeme vám krásnu slnečnú nedeľu a úspešný štart do nového týždňa!

Ako už tradične, prinášame Vám prehľad článkov a informácií, ktoré pribudli na stránke za posledné dni.

Začneme netradične, na toaletách by mali pribudnúť univerzálne zámky a verejné toalety by sa mali stať dostupnejšie s eurokľúčom, ktorý zatiaľ dostane 250 ľudí ako kompenzačnú pomôcku.

Bezbariérovosť stavieb trápi telesne postihnutých, mamičky s kočíkmi alebo starších ľudí s problémom pohybu. za uplynulé roky sme si postavili toľko bariér a nielen reálnych, ale často aj v dušiach a srdciach, že bude len veľmi ťažké sa s nimi vysporiadať úplne, ak niekedy vôbec.

Pripravuje sa novela Zákonníka práce, ktorá by mala uvoľniť pracovné miesta, kde pracujú dôchodcovia, ktorí dosiahli 65. rok života. Dokonca sa uvažuje o možnosti dať výpoveď každému poberateľovi dôchodku, ak ho poberá najmenej tri roky a to bez udania ďalšieho dôvodu.

Novela Zákonníka práce v tejto podobe, diskriminácia na základe veku, by však mohla naraziť na Ústavu SR a ani pre štát nebude výhra, ak bude musieť zvýšiť výdavky na sociálne dávky pre dôchodcov s nízkym príjmom.

Na záver jedna pracovná ponuka z našej stránky:

Operátor kódovania a spracovania údajov   

Prajeme krásny zvyšok víkendu a úspešný štart do pracovného týždňa!

Register chránených dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty