Register chránených dielní – Novinky 16/2012

Prajeme Vám úspešný štart do nového týždňa.

Pozývame Vás na prečítanie si noviniek za posledný týždeň na www.registerchranenychdielni.sk .

Na začiatok dnešných noviniek sa budeme venovať našej spoločnej petícii, ktorá je už plnom prúde takmer dva týždne.

Do dnešného dňa sme dostali doručených 57 petičných hárkov, z ktorých niektoré neobsahujú ani 15 podpisov, teda našim odhadom máme necelých 1000 zozbieraných podpisov. Dostávame však informácie, že na petícii sa usilovne pracuje a podpisy sa naďalej zbierajú.

K zákonu č.5/2004 bolo do dátumu doručenia pripomienok doručených viac ako 360 rôznych pripomienok, 130 pripomienok bolo hodnotených ako zásadných. Pripomienky sme doručili aj my do kancelárie štátneho tajomníka Mgr. Branislava Ondruša a bolo nám sľúbené, že nás budú z ministerstva kontaktovať. 

O všetkom podstatnom a dôležitom vás budeme informovať na stránke Register Chránených Dielní.

Tento týždeň bol viac-menej sviatočný a dušičkový, preto sme si aj my dovolili mierne znížiť tempo a intenzitu uverejňovania noviniek, no našli sme si priestor na predstavenie chránenej dielne SCARABEUS.

Nezabudnite, že Register chránených dielní je pre chránené dielne a pracoviská úplne zadarmo.

Môžete u nás uverejniť článok o vašej chránenej dielni, pracovisku, môžete inzerovať pracovné ponuky a taktiež sa môžete zaregistrovať do Registra chránených dielní, či už ako chránená dielňa alebo ako používateľ nášho registra, keď môžete kontaktovať ostatné chránené dielne a utužiť tak vzájomnú spoluprácu.

Ak chcete s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať, stačí nám napísať na emailovú adresu  registerchranenychdielni@gmail.com .

Naďalej pracujeme na vylepšovaní Registra chránených dielní, ako po marketingovej stránke, tak aj po obsahovej. Register chránených dielní môžete nájsť aj na Facebooku.

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments