Register chránených dielní – Novinky 2/2012

Register chránených dielní – Novinky

2/2012

Prajeme Vám krásnu nedeľu.

Po týždni sa opäť stretávame pri súhrne správ zo stránky www.registerchranenychdielni.sk.

Tento týždeň sme vám predstavili hneď niekoľko chránených dielní. Prvom bola RADMAT – Centrum vzdelávania a zdravia. Ďalšou bola Práčovňa – Mangľovňa zo Zlatých Moraviec  a nakoniec do tretice to bola chránená dielňa Štúdio relaxačných cvičení, chránená dielňa – Relax 2000 z Bratislavy.

Ani tento týždeň sme neobišli pohľad na legislatívu, ktorá sa dotýka chránených dielní a  pracovísk. Predstavili sme si, na aké príspevky má nárok chránená dielňa, čo to vlastne chránená dielňa je, povedali sme si aj niečo o tom, ako môžu podnikatelia znížiť svoje náklady zadávaním objednávok tovarov a služieb chráneným dielňam prostredníctvom náhradného plnenia.

Pripomenuli sme vám aj aktuálnu výšku príspevku na úhradu prevádzkových nákladov pre chránené dielne a pracoviská, ktorými si môžu pomôcť pri svojej činnosti.

Tento týždeň sme sa začali venovať aj oblasti zdravotne postihnutých občanov. V krátkom článku sme predstavili možnosti zliav pre ŤZP a v prehľade sme priniesli aj pohľad na príspevky pre ŤZP, ktorým sa budeme venovať v ďalších dňoch a týždňoch podrobnejšie.

Ku koncu týždňa sme informovali o úspechu nevidiaceho Juraja, ktorý pokoril Mont Blanc a neobišli sme ani vznik novej chránenej dielne na mestskej polícii v Partizánskom.

Nezabudnite ani na našu prvú ponuku práce, kde hľadáme redaktora, ktorý nám pomôže pri tvorbe správ a informácií, ku ktorej pribudla ponuka Obchodného asistenta IT pre spoločnosť Expreso s.r.o. Aj keď to možno nie je práca, ktorú by ste chceli vykonávať, možno sa nájde niekto vo vašom okolí, komu pomôže a osloví ho. Preto nezabudnite o pracovných ponukách povedať Vašim priateľom a známym.

 

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní, Mgr. Zdenko Šmondrk

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty