Register chránených dielní – Novinky 15/2012

Prajeme Vám úspešný začiatok do nového pracovného týždňa.

Pozývame Vás na prečítanie si noviniek za posledný týždeň na www.registerchranenychdielni.sk .

Dnešný pohľad na novinky bude mierne iný, ako ste bežne zvyknutí. Isto-iste ste si všimli, že MPSVaR pripravuje novelu zákona č.5/2004 o službách zamestnanosti.

Nedalo nám nereagovať na návrh tejto novely a začiatkom týždňa sme spustili petíciu, ktorá má zabrániť radikálnym zmenám, ktoré môžu mať a podľa najnovších informácií aj budú mať dosah na množstvo chránených dielní a pracovísk na Slovensku.

Petícia sa odštartovala 22.10.2012 a už teraz máme niekoľko stoviek prvých, doručených podpisov, v priebehu ďalšieho týždňa očakávame rozbehnutie doručovania petičných hárkov.

Spojili sme sa s viacerými organizáciami, s ktorými intenzívne komunikujeme a predložili sme aj prvé námietky a pripomienky k pripravovanému zákonu. Kompletné pripomienky aj s návrhmi, predložíme ministerstvu už v pondelok a taktiež tieto pripomienky doručíme aj organizáciám, s ktorými komunikujeme.

Veríme, že nás s našimi pripomienkami príjmu na ministerstve a spoločne dospejeme k riešeniu tejto situácie k obojstrannej spokojnosti.

O všetkom podstatnom a dôležitom vás budeme informovať na stránke Register Chránených Dielní.

Nezabudnite, že Register chránených dielní je pre chránené dielne a pracoviská úplne zadarmo.

Môžete u nás uverejniť článok o vašej chránenej dielni, pracovisku, môžete inzerovať pracovné ponuky a taktiež sa môžete zaregistrovať do Registra chránených dielní, či už ako chránená dielňa alebo ako používateľ nášho registra, keď môžete kontaktovať ostatné chránené dielne a utužiť tak vzájomnú spoluprácu.

Ak chcete s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať, stačí nám napísať na emailovú adresu  registerchranenychdielni@gmail.com .

Naďalej pracujeme na vylepšovaní Registra chránených dielní, ako po marketingovej stránke, tak aj po obsahovej. Register chránených dielní môžete nájsť aj na Facebooku.

 

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments