Register chránených dielní – Novinky 24/2013

REGISTER CHRÁNENÝCH DIELNÍ je teraz otvorený úplne všetkým záujemcom…

Prajeme vám krásny slnečný piatok!

Prinášame vám novinky z Registra chránených dielní za posledný týždeň.

V poslednom čase sa nám v RCHD udialo niekoľko zmien a povedali by sme, že až radikálnych. Okrem pravidelných článkov, sme vám priniesli aj novinky priamo na stránke, čím sme zlepšili poskytované služby pre vás úplne zadarmo a pre všetkých!

Ak sa pozrieme na informácie, nájdete niekoľko nových článkov:

Pripomenuli sme vám niekoľko dôležitých informácií o nových odvodoch do Sociálnej poisťovne a nezabudnite ani na zľavu a koncesionárske poplatky 2013.

Liga za duševné zdravie organizovala Okrúhly stôl, no a v Nitre budú mať nevidiaci nový maják na mestskom úrade.

A teraz rýchlo k novinkám na stránke: Sprístupnili sme vám možnosť pridať chránenú dielňu a zároveň môžete pridávať články, inzerciu, pracovné ponuky alebo jednoducho odpovedať na komentáre ako zaregistrovaná dielňa. Všetky príspevky prechádzajú schvaľovaním…

Ak ste zaregistrovaní, hľadajte na pravej strane tlačidlo prihlásiť sa, alebo vstúpte cez stránku pridajte dielňu.

Všetko je samozrejme úplne zadarmo a navždy to tak ostane!

Ak chcete s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať alebo kontaktovať nás, stačí nám napísať na emailovú adresu  registerchranenychdielni@gmail.com.

Pracujeme na vylepšovaní Registra chránených dielní, ako po marketingovej a aj obsahovej stránke. Register chránených dielní môžete nájsť aj na Facebooku. Naša rodina chránených dielní sa stále rozrastá…

 

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty