Register chránených dielní – Novinky 27/2013

Prajeme vám krásnu, slnečnú a chladnú nedeľu!

Dnes sme si pre vás pripravili malý súhrn posledných týždňov a diania vo svete zdravotne postihnutých, invalidných dôchodcov a zo sveta, kde sa pohybujú chránené dielne a chránené pracoviská.

Najnovšie správy hovoria o miernych úpravách invalidných dôchodkov.

Liga za duševné zdravie pripravila pre nás krásny zážitok pri Dni nezábudiek 2013, prispieť môžeme naďalej, počas celého októbra, na skrátené číslo 833 zaslaním SMS. 

Zdravotne postihnutí by mali dbať na termín, keď sa blíži výmena preukazov ZŤP a to do konca decembra 2013.

Predstavili sme si aj chránené pracovisko, kde si môžu firmy uplatniť náhradné plnenie. Spoločnosť RegnoMedia ponúka služby ako PR články, SEO a marketing na internete.

Pri niesli sme vám aj prehľad príspevkov od štátu pre zdravotne postihnutých.

Európska únia prostredníctvom Európskeho sociálneho fondu pripravila pre nás nové programové obdobie 2014-2020, Aj keď rok 2013 nevytvoril podmienky, ktoré by chránené dielne a pracoviská motivovali, vo svojej práci naďalej zostaneme vytrvalí a usilovní.

Počas leta 2013 sme oslávili naše spoločné narodeniny v skromnom duchu… Nebol ohňostroj, torta a ani špicaté čiapky… 🙂

O to viac sa však tešíme na naše druhé narodeniny, kedy by sme už mohli začať chodiť a objavovať tak krásy, ale aj problémy tohto sveta, ktoré sa snažíme riešiť v rámci našich možností už teraz…

Prajeme vám zdravie, lásku a úspech, aby sme spoločne pokračovali po ceste, na ktorú sme sa vybrali a ktorú prejdeme do konca, nech je tern koniec akýkoľvek. 🙂

 

Mgr. Zdenko Šmondrk

Register chránených dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty