Register chránených dielní – Novinky 4/2014

Register chránených dielní vám praje krásny víkend!

Práve dnes je problém riešenia náhradného plnenia za rok 2013 na vrchole a aj ja som plný očakávania, čo sa zmení a či sa zmeny stihnú uplatniť do 31. marca 2014.

Dôležité je dodať aj to, že zmena postavenia chránenej dielne alebo chráneného pracoviska sa dotýka pravdepodobne všetkých dielní a pracovísk.

Pozývame Vás preto na sledovanie relácie Občan za dverami, ktorá bude vysielaná v nedeľu, 2. marca 2014 o 13,00 hod. na Jednotke.

V Šariši sa uskutoční šachová šou.

Pozor si treba dávať aj na príspevok na bývanie, ak ho nevyčerpáte, musíte ho vrátiť.

Pripomína aj výšku minimálnej mzdy na rok 2014.

A dávame do pozornosti, že dlžníkom Sociálnej poisťovne sa byť neopláca.

Do pozornosti dávame aj našu novú skupinu na Google+, ktorá je otvorená pre všetkých, ktorí si obľúbili túto sociálnu sieť spoločnosti z Moutain View.

Prajeme vám príjemné čítanie!

Register chránených dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty