Register chránených dielní – Novinky 10/2014

Prajeme vám krásnu, aj keď trošku daždivú, nedeľu!

Posledné dni boli u nás dosť hektické, aj napriek tomu sme Vám priniesli niekoľko zaujímavých informácií.

Okrem útoku na stránku a pridanie nového modulu a rozšírenie možností Registra chránených dielní, sme Vám priniesli aj informáciu o zozname diagnóz a percentuálneho ohodnotenia zo strany Sociálnej poisťovne.

Predstavili sme Vám seriál RTVS, ktorý predstavuje chránené dielne a pracoviská a oboznamuje verejnosť s ich životom a aj problémami.

Prvá časť bola venovaná predstaveniu chránených dielní a ich každodenného života.

Druhá časť sa venuje tomu, ako vytvoriť chránenú dielňu a aké dokumenty potrebuje žiadateľ.

Tretia predstavuje Slovenskú úniu podporovaného zamestnávania.

Nakoniec sa redaktorka RTVS Soňa Juríková v seriáli venuje dopadom novely Zákona o službách zamestnanosti na život chránených dielní a ich budúcnosť.       

Krásny zvyšok nedele a zajtra úspešný štart a rázne vykročenie do pondelka

Vám praje – Register chránených dielní.

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty