Register chránených dielní – Novinky 11/2012

Prajeme Vám úspešný začiatok týždňa.

Pozývame Vás na prečítanie si noviniek za posledný týždeň na www.registerchranenychdielni.sk .

Aj tento týždeň prešiel ako voda a my sme sa venovali na stránke Registra chránených dielní viacerým témam.

Na začiatku týždňa sme vám ponúkli prehľad noviniek za ten predchádzajúci a už v utorok sme uverejnili článok Mosty bez bariér, ktorý sa venoval téme spoločného súžitia zdravých a zdravotne hendikepovaných.

Tento týždeň bol venovaný aj článku o Medzinárodnom týždňi nepočujúcich, ktorý poukazuje na úspešných nepočujúcich medzi nami. V nadväznosti na to sme vám ponúkli možnosť, ako sa zadarmo naučiť posunkovú reč pomocou bezplatných kurzov Nadácie Pontis.

Ak patríte medzi chránené dielne alebo občianske združenia, nemali by ste prehliadnuť ani náš článok, ktorý informuje o grantovej výzve nadácie GRANVIA.

Nezabudnite ani na pracovné ponuky, kde pribudla ďalšia, ktorá ponúka miesto asistenta v Slovenskom Grobe. Aj keď to možno nie je práca, ktorú by ste chceli vykonávať, možno sa nájde niekto vo vašom okolí, komu pomôže a osloví ho. Preto nezabudnite o pracovných ponukách povedať Vašim priateľom a známym. Ak hľadáte zamestnancov, neváhajte a registrujte svoju pracovnú ponuku práve u nás.

Nezabudnite, že Register chránených dielní je pre chránené dielne a pracoviská úplne zadarmo.

Môžete u nás uverejniť článok o vašej chránenej dielni, pracovisku, môžete inzerovať pracovné ponuky a taktiež sa môžete zaregistrovať do Registra chránených dielní, či už ako chránená dielňa alebo ako používateľ nášho registra, keď môžete kontaktovať ostatné chránené dielne a utužiť tak vzájomnú spoluprácu.

Ak chcete s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať, stačí nám napísať na emailovú adresu  registerchranenychdielni@gmail.com .

Naďalej pracujeme na vylepšovaní Registra chránených dielní, ako po marketingovej stránke, tak aj po obsahovej. Register chránených dielní môžete nájsť aj na Facebooku.

 

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty