Register chránených dielní – Novinky 3/2012

Prajeme Vám úspešný štart do nového týždňa.

Prešiel opäť ďalší týždeň a my sa opäť stretávame pri súhrne správ zo stránky www.registerchranenychdielni.sk.

Aj minulý týždeň sme sa zišli pri spravodajstve Registra chránených dielní. Rozšírili sme svoj tím o spolupracovníčku – redaktorku Violu Tóthovú, ktorá nám bude prinášať aktuálne spravodajstvo a informácie z oblastí ako je legislatíva, udalosti alebo správy.

Tento týždeň sme sa venovali aj niekoľkým tipom pre tých, čo ešte nerozšírili rady chránených dielní. Povedali sme si, ako vytvoriť chránenú dielňu a akým spôsobom získať príspevok na zriadenie chránenej dielne alebo pracoviska.

Priblížili sme si, ako prebieha posudková činnosť zdravotne postihnutých občanov a pridali sme niekoľko tipov, ako si zdravotne postihnutí môžu prilepšiť na svojej ťažkej, osudom skúšanej, ceste životom pomocou príspevkov pre zdravotne postihnutých. 

Neobišli sme ani správy a informácie. Dozvedeli sme sa, že Peter Sagan mal na Tour de France tajný talizman od malého Danka zo Žiaru nad Hronom, v Košiciach bolo vystúpenie nevidiacich umelcov. A nakoniec zdravotne postihnuté deti sa učili fotografovať s fotografom Onřejom Pýchom. Aj takýto bol spravodajský týždeň na Registri chránených dielní.

Nazreli sme aj do oblasti vedy a techniky. Tentoraz sme si predstavili zdravotnú pomôcku, ktorá dokáže písať pohybom oka.    

Nezabudnite ani na pracovnú ponuku Obchodného asistenta IT pre spoločnosť Expreso s.r.o. Aj keď to možno nie je práca, ktorú by ste chceli vykonávať, možno sa nájde niekto vo vašom okolí, komu pomôže a osloví ho. Preto nezabudnite o pracovných ponukách povedať Vašim priateľom a známym.

So spoločnosťou Expreso s.r.o. sme zahájili spoluprácu, ktorá veríme bude prospešná pre obe strany.

Aj vy môžete s nami spolupracovať, stačí napísať na registerchranenychdielni@gmail.com .

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní, Mgr. Zdenko Šmondrk

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty