Register chránených dielní – Novinky 13/2012

Prajeme Vám úspešný štart do nového pracovného týždňa.

Pozývame Vás na prečítanie si noviniek za posledný týždeň na www.registerchranenychdielni.sk .

Po týždni sa opäť stretávame pri novinkách Registra chránených dielní.

Pondelky na našej stránke už tradične patria súhrnu noviniek za uplynulý týždeň a nebolo to inak ani ten minulý.

Tento týždeň sme vás upozornili aj na falošnú zbierku, ktorých v poslednom čase pribúda a s príchodom vianočných sviatkov sa tieto zbierky budú objavovať čoraz častejšie. Preto ak chcete podporiť správnu vec, nezabudnite si vždy overiť registráciu zbierky na ministerstve a používajte osvedčené spôsoby podpory jednotlivých charitatívnych projektov.

Deti vo Vranove nad Topľou sa tešia z novej IT techniky, ktorá im pomáha pri vzdelávaní a nadobúdaní nových zručností.

Portál Ďakujeme.sk prináša zbierku, ktorá pomáha zdravotne postihnutým deťom. Darujte dobre, srdcom a nezištne.

Ako už každý rok, aj tento rok sme dočkali zbierky pri príležitosti Svetového dňa duševného zdravia. Aj tento rok máme na Slovensku Dni nezábudiek, ktoré sú tentoraz zasvätené depresii.  

No a nakoniec jedna dobrá správa: bankári nie sú len chladné stroje, ktoré pracujú s peniazmi. Zarábajú ich, aby ich mohli aj darovať. Viac si prečítate v našom článku z piatku, kde sa dozviete, ako bankári podporili chránené dielne, vodiacich psov a obete domáceho násilia. 

Nezabudnite ani na pracovné ponuky, kde pribudla ďalšia, ktorá ponúka miesto krajčíra/krajčírky v Žiline. Aj keď to možno nie je práca, ktorú by ste chceli vykonávať, možno sa nájde niekto vo vašom okolí, komu pomôže a osloví ho. Preto nezabudnite o pracovných ponukách povedať Vašim priateľom a známym. Ak hľadáte zamestnancov, neváhajte a registrujte svoju pracovnú ponuku práve u nás.

Nezabudnite, že Register chránených dielní je pre chránené dielne a pracoviská úplne zadarmo.

Môžete u nás uverejniť článok o vašej chránenej dielni, pracovisku, môžete inzerovať pracovné ponuky a taktiež sa môžete zaregistrovať do Registra chránených dielní, či už ako chránená dielňa alebo ako používateľ nášho registra, keď môžete kontaktovať ostatné chránené dielne a utužiť tak vzájomnú spoluprácu.

Ak chcete s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať, stačí nám napísať na emailovú adresu  registerchranenychdielni@gmail.com .

Naďalej pracujeme na vylepšovaní Registra chránených dielní, ako po marketingovej stránke, tak aj po obsahovej. Register chránených dielní môžete nájsť aj na Facebooku.

 

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty