Register chránených dielní – Novinky 6/2012

Prajeme Vám úspešný štart do nového týždňa.

Pozývame Vás na prečítanie si noviniek za posledný týždeň na www.registerchranenychdielni.sk .

Opäť po týždni sa stretávame pri našom krátkom prehľade noviniek za posledný týždeň. Bol plný udalostí, ktoré budú v niektorých v nás rezonovať ešte veľmi dlhý čas.

Začali by sme azda naj zaujímavejšou udalosťou, keď naši paralympionici pred piatkovým odletom do Londýna na Paralympijské hry 2012 navštívili premiéra, kde si prebrali menovacie dekréty.

Nasledovala návšteva u prezidenta, kde paralympionici zložili slávnostný sľub do rúk prezidenta Slovenskej republiky Ivana Gašparoviča. Pri tejto príležitosti sme vám predstavili knihu o Paralympijských hrách vo filatelii.

V piatok, v čase odchodu našich paralympionikov do Londýna, sme si predstavili kompletnú nomináciu Slovenskej republiky na Paralympijské hry 2012 v Londýne.

Minulý týždeň sa začala konať aj výstava Agrokomplex 2012 kde sa predstavilo niekoľko chránených dielní.

Neobišli sme ani predstavenie chránenej dielne Kaviareň Radnička.

Nadácia Pontis dáva možnosť stať sa mobilným pedagógom pre nepočujúce deti. Informovali sme vás o tom v článku „Mobilný pedagóg“ bude navštevovať nepočujúce deti priamo doma.

Priblížili sme si aj možnosť, ako získať príspevok na činnosť pracovného asistenta, no a záver, prevažne športového týždňa sme zakončili pohľadom na mladých diabetikov, ktorí svoju prípravu na Majstrovstvá sveta spojili so Slovanom Bratislava.

Nezabudnite ani na pracovnú ponuku Obchodného asistenta IT pre spoločnosť Expreso s.r.o. Aj keď to možno nie je práca, ktorú by ste chceli vykonávať, možno sa nájde niekto vo vašom okolí, komu pomôže a osloví ho. Preto nezabudnite o pracovných ponukách povedať Vašim priateľom a známym.

Ak chcete s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať, stačí nám napísať na emailovú adresu  registerchranenychdielni@gmail.com .

Naďalej pracujeme na vylepšovaní Registra chránených dielní, ako po marketingovej stránke, tak aj po obsahovej. Register chránených dielní môžete nájsť aj na Facebooku, kde sme spustili mesačnú reklamnú kampaň.

 

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní, Mgr. Zdenko Šmondrk

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments