Register chránených dielní – Novinky 9/2012

Prajeme Vám krásnu, ničím nerušený úvod do nového týždňa.

Pozývame Vás na prečítanie si noviniek za posledný týždeň na www.registerchranenychdielni.sk .

Po miernej odmlke, spôsobenej miernym vyťažením a neprítomnosťou sa Vám opäť prihlasujeme s novinkami za posledný týždeň z Registra Chránených dielní.

Tento týždeň doznievali ešte udalosti z Paralympijských hier v Londýne 2012, kde naši športovci získali poltucet medailí. Vyhodnotili sme aj súťaž, ktorej ste sa mali možnosť zúčastniť a mohli ste vyhrať hodnotné ceny, ktoré sme šťastným výhercom úspešne odoslali.

Oboznámili sme vás aj s projektom Misia 02, pri ktorom známe osobnosti pomáhajú hendikepovaným občanom.

Sociálne služby prechádzajú v tomto období nemalými zmenami. Niektoré zariadenia na pomoc v sociálnych službách však nevychádzajú v ústrety seniorom a ťažko zdravotne postihnutým občanom, ktorých trápia vysoké poplatky za sociálne služby.

Pozreli sme sa aj na chránené dielne na území okresu Vranov nad Topľou. V tomto okrese je až 247 takýchto pracovísk.

Na záver týždňa sme sa vrátili k paralympiáde a informovali sme vás o chodníku slávy v Piešťanoch, kde sú zvečnené mená všetkých doterajších reprezentantov na paralympiádach. 

Nezabudnite ani na pracovné ponuky, kde pribudla ďalšia, ktorá ponúka miesto asistenta v Slovenskom Grobe.Aj keď to možno nie je práca, ktorú by ste chceli vykonávať, možno sa nájde niekto vo vašom okolí, komu pomôže a osloví ho. Preto nezabudnite o pracovných ponukách povedať Vašim priateľom a známym.

Ak chcete s nami akýmkoľvek spôsobom spolupracovať, stačí nám napísať na emailovú adresu  registerchranenychdielni@gmail.com .

Naďalej pracujeme na vylepšovaní Registra chránených dielní, ako po marketingovej stránke, tak aj po obsahovej. Register chránených dielní môžete nájsť aj na Facebooku.

 

Prajeme Vám príjemné čítanie.

Váš Register Chránených Dielní, Mgr. Zdenko Šmondrk

Subscribe
Upozornenie

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Pridajte si Novinky

    * indicates required
    Zadajte email na odber Noviniek.

    Register chránených dielní použije informácie, ktoré ste uviedli na tomto formulári, aby sme boli v kontakte s vami a aby sme poskytovali aktualizácie a marketing. Dajte nám prosím vedieť všetky spôsoby, akými by ste o nás chceli počuť:

    Súhlas môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v zápätí ľubovoľného e-mailu, ktorý od nás dostanete, alebo nás kontaktujte na adrese registerchranenychdielni@gmail.com. Vaše informácie budeme rešpektovať. Viac informácií o našich postupoch ochrany osobných údajov nájdete na našej webovej stránke. Kliknutím nižšie vyjadrujete súhlas s tým, že Vaše údaje môžeme spracovať v súlade s týmito podmienkami.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  • Produkty